Hírek

Főoldal

Ne elégedjen meg az átlagossal!

A tökéletes nyílászáró egyik titka az üvegezés

A tökéletes nyílászáró kiválasztásakor a profilok műszaki adottságai mellett figyelembe kell venni a számunkra legmegfelelőbb üvegtípust is. A sokféle, különböző funkciót betöltő üvegek ugyanis nagyban hozzájárulnak és meghatározzák otthonunk természetes fény beengedését, kilátását és nyugalmát. A GABO Ablak üvegtípusai között azonban élmény lesz a választás!

A GABO Ablak változatos, kombinálható üvegtípusokat kínál a funkcionalitás és a stílus tökéletes párosítását biztosítva. Bármekkora térben is gondolkodik, a minőségi, magas hőszigetelő képességgel rendelkező és személyre szabható üvegfelületek és nyílászárók minden elképzelésre garantált megoldást nyújtanak.

Normál üvegek a hétköznapi kényelemért

Normál üvegek esetében alumínium vagy meleg peremes távtartóval ellátott nyílászárókat szerezhet be, melyek elsősorban a hőszigetelésért felelnek. Mivel csökkentik az energiafogyasztást és segítenek megőrizni a kívánt hőmérsékletet, kiváló megoldást jelentenek a hétköznapokra.

multifunkcios uveg_hir_2.jpg

Hangszigetelő vagy biztonsági üvegek különleges helyzetekre

Hangszigetelő üvegek alkalmazásával minimalizálhatja a külső zajok behatolását, így nyugodt és csendes környezetet teremthet otthonában. Az ilyen üvegezéssel ellátott nyílászáró alkalmas választás lehet azok számára, akik például forgalmas helyen laknak, mivelhogy kiválóan megszűri az utcazajok okozta hangzavart, kellemes csendet és békességet hozva a helyiségbe.

Az edzett, ragasztott vagy ezek kombinációival ellátott üvegek pedig növelik az épület védelmét és a lakók biztonságát. Ezek a fajta üvegek ugyanis ellenállóbbak, így csökkentik a környezeti viszonyok okozta károkat, valamint segítenek megakadályozni a baleseteket és a betöréseket.

multifunkcios uveg_hir.jpg

Multifunkciós vagy okosfóliával ellátott üvegek

A multifunkciós üvegek különböző tulajdonságokat kombinálnak egyetlen termékben ötvözve. Ez lehetővé teszi a komfortérzetet és a hatékony funkcionalitás maximális kihasználását.

  • A fényvisszaverő réteggel vagy okosfóliával ellátott üvegek megakadályozzák a túlzott napfény és a hő bejutását, ezáltal optimalizálva a természetes fényt, magánteret és a belső hőmérsékletet a helyiségekben.
  • A katedrál üvegek pedig egyedi megjelenésükkel elegáns vizuális élményt kölcsönöznek az épületnek.
  • A tükröződésmentes üvegek felelnek a visszaverődés csökkentéséért, miközben javítják a kilátást, ez különösen fontos szempont olyan helyeken, ahol fontos a zavartalan kilátás.

Válassza az Ön számára legmegfelelőbb üvegtípust változatos megoldásaink közül, minden eshetőségre!