Hírek

Főoldal

Hogyan válasszunk bejárati ajtót?

A GABO Ablak segít dönteni

Bejárati ajtó vásárlásakor számos kritériumot figyelembe kell vennünk a méret, anyag és szín mellett. Hiszen esztétikai szempontok mellett a bejárati ajtók felelnek a biztonságért és a hőszigetelésben is kulcsfontosságú szerepet játszanak. A GABO Ablakkal azonban könnyű a választás!

Stílus mindenekelőtt?

Otthonunk reprezentatív, fő elemeként szolgál a bejárati ajtó, emiatt lényeges, hogy milyen tulajdonságokkal felszerelt nyílászárót választunk. Az épület és ablakok színe is fontos elem, hiszen ezek harmóniája fogja össze házunk összhatását és járul hozzá az utcalátványhoz. A megfelelő méret és forma kiválasztása után, a minőségi alapanyagot is fontos figyelemmel kísérni, hiszen nem szeretnénk egy-két év után lecserélni, hanem időtálló terméket szeretnénk otthonunkba helyezni.

bejarati ajto_hir.jpg

Design és minőség kéz a kézben

A GABO Ablaknál mindez együttesen valósul meg. Prémium minőségű alumínium, illetve műagyag bejárati ajtóink közül választhat, melyek a minőségi alapanyagokból készülnek a gyártói munka során. Emiatt nem csak otthona éke lesz, de védelmet is ad háza bejáratának. Emellett a betörésvédelemről és biztonságról gondoskodnak még a válaszható zárak is, melyeket az alábbi felszereltséggel kínálunk: alap 5 pontos, görgős zár, 3 pontos acélcsapos zár, 3 pontos nyelves-acélcsapos zár végig futó záróléccel vagy automata ajtózár acélkampós zárással. Ezen kívül opcionálisan választhatóak egyéb biztonsági zárbetétek és kilincsek is.
bejarati ajto_hir_2.jpg
Lehetőségek tárháza

Honlapunkon és bemutatótermünkben széles választékban tekinthet meg bejárati ajtókat, a létező legtöbb változatban. Amennyiben üvegezett ajtótípust szeretne színben, megjelenésben, üvegezésben, stílusban is sokfélék mintát tekinthet meg, ha pedig kérdése adódna, forduljon kollegáink felé bizalommal!

Tervezze meg otthona kényelméből álmai bejárati ajtóját az online konfigurátorunkkal!