Hírek

Főoldal

A megfelelő kivitelezés és hőszigetelés fontossága

Zárd ki a hideget, tartsd bent a meleget

A hideg idő beköszöntével a fűtésszámlák az egekbe szökhetnek, hiszen a meleg hamar kiáramlik, ha nem megfelelő a nyílászárók hőszigetelése. A minőségi nyílászárók pedig elengedhetetlen elemeit képezik annak, hogy otthonunk maximálisan hőszigetelt legyen. Nyissunk a lehetőségekre!

Mindannyiunk számára fontos, hogy télen otthonunkat megfelelően hőszigeteltjük, és ne fussunk felesleges kiadásokba. A GABO Ablak nyílászárói erre is kínálnak megoldást, hiszen hőtechnikai tulajdonságai maximálisan megfelelnek a hazai szabályozásoknak. Ezáltal nem csak télen, de egész évben kellemes hőmérsékletet biztosítanak otthonunkban.

energiahatekonysag_hir_2.jpg

Garantált siker már beépítéskor

A nyílászárók hőszigetelési értéke mellett a beépítési mód az, ami befolyásolja a folyamat sikerességét. Normál beépítés során purhabbal kitöltve, csavarozva rögzítik a nyílászárókat, emellett azonban választható RAL szerinti beépítés is, mely további párazáró szalagokkal és speciális, táguló szalaggal vagy RAL minősített purhabban rögzíti a terméket a kívánt felülethez.

energiahatekonysag_hir.jpg

Passzívház esetében is megoldható

Passzívházaknál alkalmas választás a GABO P883 termékcsalád, mely 0,73 W/m²K Uw értékkel rendelkezik, ezáltal különlegesebb épületek terén is tökéletesen alkalmazhatóak. Mivel passzívház esetén az épület a környezetében rendelkezésre álló hőenergiát felhasználva biztosítja a benti hőmérsékletet, ezért kiemelten fontos, hogy olyan nyílászárót használjunk, mely elősegíti télen a hő bent tartását, nyáron pedig a hő leadását, melyre ez a termékcsalád tökéletes.

Otthona melegét és kényelmét egyaránt garantáljuk!