SZOLGÁLTATÁSOK
Lépjen velünk kapcsolatba

Tanácsadás

Tanácsadás

Építkezik, felújít? Legyen tudatos vásárló a nyílászárók esetében is! Időben kezdje el a tervezést és szánjon rá elég időt! Tudta, hogy a jó nyílászárók az ingatlan összköltségének kb. 10%-át ölelik fel? Modern nyílászáróink az időszakos karbantartásokkal együtt akár több évtizedig szolgálhatják Önt.

Ismerje fel, min múlik, hogy jó-e egy ajánlat! Igaz, hogy minőséget meg kell fizetni, de egy megbízható vállalkozó az Ön érdekeit is figyelembe veszi az árajánlat összeállításánál és nem terheli felesleges költségekkel. Válasszon megbízható céget! Milyen referencái vannak? Stabil a piacon? Milyen hosszú időre kínál garanciát?

Bízza a beépítést szakemberre! A szakszerűtlen beépítés miatt a nyílászárók nem tudják ellátni feladatukat (rossz hőszigetelés). És fennáll a balesetveszély (akár beépítés közben, akár később).

Felmérés

Felmérés

Ha a beépítést is tőlünk rendeli meg, akkor a megrendelést követően munkatársaink felkeresik Önt és felmérik a helyszínt, pontos méretet vesznek az ablak vagy ajtó helyéről. Ellenőrzik, minden körülmény adott-e beépítéshez és javaslatokat tesznek Önnek arra, hogy milyen feltételeket érdemes biztosítani a munka számára.

Ha nem tőlünk rendeli meg a beépítést, az ablak vagy ajtó gyártása az Ön által adott méretek alapján történik meg. Ebben az esetben sajnos fennáll annak a lehetősége, hogy a pontatlanság miatt a nyílászáró nem építhető be, vagy funkcióját nem tudja tökéletesen ellátni. A megadott méretekért tehát nem tudunk felelősséget vállalni. A nyílászárókat Önnek kell a telephelyről elszállítani, de cégünk külön díjazás ellenében gondoskodik a szállításról.

Beépítés

Beépítés

A beépítés kétféle módon történhet: új kialakított falnyílásba (új beépítés) és meglévő ablak cseréjével (bontás-beépítéssel). Igény esetén a hőszigetelési értékeket fokozó RAL szerinti beépítést alkalmazzuk, amelynek során a szigetelő habot belül párazáró, kívül páraéteresztő fóliával látjuk el.

Javasoljuk, hogy a beépítést szakember végezze – ha azt szeretné, mi örömmel vállaljuk ezt a feladatot. A térítésköteles karbantartást szavatossági időn belül kell tőlünk kérnie, hiszen csak így tudjuk biztosítani, hogy a munka kiváló minőségben készül el. Kérjük, figyeljen arra a beépítést követően, hogy a modern GABO nyílászárók jól szigeteltek, ezért a párásodás és a penészképződés elkerülésének érdekében naponta legalább 3-5 percig szellőztessen! Arról se feledkezzen meg, hogy a gázkészülékkel ellátott helyiségbe kötelező a szellőző használata.

Garancia

Garancia

Termékeinkre garanciát vállalunk, a pontos feltételekről munkatársaink az ajánlattal együtt adnak Önnek tájékoztatást.

A legmagasabb besorolású Bisnode tanúsítvánnyal rendelkezünk, amelyet csak a megbízható, kiváló hitelképességű cégek kaphatnak, akikkel „az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony”. (A magyar piacon a cégek 0,63%-a jogosult erre a tanúsítványra!)


Kérjen tőlünk ajánlatot szolgáltatásainkra


Több fájl küldéséhez, csomagolja be a csatolmányt (.rar vagy .zip)!

Címünk

Sóstó Ipari Park, Amerikai fasor 11-13.
Székesfehérvár
H-8000

E-mail

Ajánlatkérését az ajanlat@ablakszerker.hu e-mail címen jelezheti.

Telefon

+36 22 507 522
+36 70 633 1853
+36 70 633 2726

Bemutatóterem

Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 17:00
Péntek: 8:00 - 16:00
Szombat - Vasárnap: Zárva

Gabo Ablakok logo

Vállalkozásunk prémium műanyag nyílászárók gyártására és forgalmazására specializálódott.

Termékcsaládaink
Termékcsaládaink
@ 2000 - Ablakszerker Kft. All Rights Reserved